About a boat

Denne bloggen inneholder kommentarer til samfunnsutvikling og generelle problemstillinger.
Denne bloggen ble i utgangspunktet etablert spontant etter 22/7, som en motvekt til propagandaen som Anders Behring Breivik har brukt som kildemateriale. Jeg tenkte som så at mine standpunkter egentlig er ganske normale og dermed egentlig ubetydelige, men det å få dem formulert kan kanskje ha en betydning likevel.. Om jeg kan bidra til at tema som islamisme, oppvekst, demografi, frihet, kulturarv etc kan komme opp i søkemotorer med andre budskap enn Eurabia og nazipropaganda, så er jeg fornøyd.
Innleggene på denne bloggen er skrevet av en mannlig ateist og skeptiker. Jeg er født på 70-tallet, har god utdanning og er yrkesaktiv. Jeg har barn og samboer, og kan vel klassifiseres som vanlig middelklasse. Jeg har sans for god velferd, frihet og en god fremtid for alle som ønsker en fin fremtid for flere enn seg selv og sin boble.
Jeg er ikke knyttet til noen politiske partier, men for tiden er mine sympatier ideologisk sett et sted mellom Arbeiderpartiet og Høyre. Forsiktig reformering av velferd og verdiskapning i «riktig» retning er hva jeg ønsker av politikerne. Mye «drastisk» politikk kan forsvares, og burde «egentlig» gjøres, men drastisk politikk har alltid bieffekter som er verre enn det å ta det litt mere med ro i svingene. Ergo vil fløypartier som RV og Frp få liten sympati fra meg, selv om de kan sette fingeren på hvordan ting «egentlig» burde vært.
Jeg kritiserer politisk bredt, både venstrefløy, høyrefløy og det komfortable sentrum. Jeg er svært kritisk til religion, spesielt når det manifesterer seg som kultur, politikk eller tvang. Islam, kristendom og jødedom er åpenbare målskiver for min kritikk, men også kosthold- og livsstilsreligioner som LCHF og så videre vil jeg kritisere.
This blog is about a boat. Sorry it is in norwegian, so foreigners will not understand… Google translate might help, but is not recommended….
Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s