NDL: Katolske Quislinger?

Jeg tar i denne bloggposten et oppgjør med NDL, og forklarer hvorfor de står på barrikadene for katolske polakker med fylleånde, i deres kamp mot avholdsbevegelsen Islam. Les hele, for poenget kommer etterhvert.

Norwegian Defence League

Norwegian Defence League

 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10113727

Disse Quislingene i NDL våger kalle seg nordmenn. De er verken «menn» eller «norske». De er unorske, mentalt svake pingler som går seg vill i konspirasjonsteorier om feminister, muslimer, jøder og imaginære marxister. Deres redsel er deres egentlige fiende, og det er altså dem selv. De er sin egen fiende.

Stolt over det norske? Nei. Disse er stolte av å være forrædere, og intet annet. Disse er i nøyaktig samme kategori som ekstreme islamister. Håper de er klar over hvilket selskap de hører sammen med. Det største forræderiet er at de med sine handlinger aktivt lager et utrygt samfunn for alle våre barn å vokse opp i, både ateister, kristne og muslimer. Stolthet? Det ordet tror jeg ikke slike folk vet hva betyr.

Vidkun Quisling

Vidkun Quisling

Nå for tiden er deres største fiende islam. Andre tider er det andre minoriteter av en viss størrelse, men det spesielle i dagens fascisme er at den direkte knyttes til religion og ikke lenger direkte til etnisitet. Men fascisme er fascisme, og NDL er kun det. Fascister.

Ikke tolk dette som islam-vennlig fra min side. Jeg er selv islam-kritisk, men typisk for fascister er at de har slagside og er monomane: Mesteparten av kritikken mot islam er også gyldig mot kristendom og jødedom, men det nevner de ikke. Dette er nesten identiske religioner fra midtøsten, bare med litt annerledes kulturell innpakning. Jeg er svært kritisk til samtlige religioner, og mener det er massepsykotisk vrøvl. Hadde det dukket opp en enkelt muslim eller kristen og forventet å blitt tatt alvorlig, så hadde vedkommende blitt sperret inne på Dikemark. At de er mange og at det har lang historisk tradisjon er eneste grunn til at de ikke blir sett på som sinnsyke.

Så, ja, NDL har rett i at islam er sykt og absurd. Men det er jammen kristen-pisset de implisitt forsvarer også!

Korsfarer

NDL (og ABB) fremstår som kristenfascister. Moderne korsriddere. De har tatt parti med den ene religionen, den som faktisk er det største problemet i vår kultur. Ja, kristendommen har okkupert Europa i langt over tusen år og er et gedigent problem. Islam er i så måte et randproblem. Løser vi problemet med kristenifiseringen av Europa, så er samtidig islamiseringsproblemet løst. Da er statene sekulære uten religiøse lobbyister;  Religionene er et personlig anliggende, som verken skolen, staten eller NDL kan legge seg bort i, uansett om du sverger til jehovas vitner, ateisme eller salafisme som person.

Katolisismen er den sterkest voksende religionen i Norge. Katolisismen er den nest største religiøse gruppen, etter statskirken. 80% av befolkningen er med i statskirken. Av de 20% som ikke er medlem i statskirken er 55%  andre kristne, mesteparten katolikker, men nesten like mange pinsevenner også. Av de samme 20% er de resterende 45% i hovedsak likt fordelt mellom livssynshumanister og muslimer.  (Min kilde er SSB, og ikke en tilfeldig blogg med meningsytringer. Dette er altså fakta, som ikke kan tolkes.)

Katolikker

Katolikker

Om man da benytter tallenes tale, og ønsker å begrense fremmedartet religion, så er det kun en vei som er rasjonell i forhold til tallene: Å stoppe katolikkene.

Disse øker ekstremt i antall, og økningen skyldes i hovedsak innvandring av polakker. Når det gjelder kriminalitet er polakker en av de folkegruppene som stikker seg mest ut i negativ retning. Så om vi skal koble kriminalitet til innvandring og religion, så er det definitivt polakker og katolikker som er det aller største problemet i det norske samfunnet.

Anders B. Breivik forfektet katolisismen. Altså har også katolikkene den eneste terroristen på sin kappe i etterkrigs-Norge (om vi ser bort fra jødenes likvidasjon av kelneren på Lillehammer).

Så om NDL skal ha noe kredibilitet, så må de begynne med å stoppe katolikkene. De er faktisk et problem, mens avholdsbevegelsen Islam er omentrent like problematisk som pinsebevegelsen.

Marsjere i kulturfascistisk takt

Marsjere i kulturfascistisk takt

Men hvordan skal NDL stoppe katolikkene, når katolikkene faktisk er det disse folkene representerer? Korsridderromantikken er hentet rett ut fra den katolske mytologien. Den nazi-aktige fetishismen overfor symboler, uniformer og pomp og prakt er også hentet rett fra katolikkene.

Nå er det sikkert noen som mener det er urettferdig å sette ABB som frontfigur for katolikker, og å insinuere at polakker er forfyllede og kriminelle katolikk-fascister. Ja, det var poenget. Det er like urettferdig og feil som det NDL og SIAN holder på med. Man kan bare ikke generalisere på den måten. Det er feil, feil, feil!

Reklamer

4 responses to “NDL: Katolske Quislinger?

 1. En video noen la igjen på min blogg, som omhandler temaet.

  • Om du kunne bruke intelligensen din til noe annet enn dystopisk spredning av frykt hadde verden kunnet bli et bedre sted. På grunn av folk som deg er det ikke det. Du er i samme bås som islamister, og en fiende av menneskeheten, det norske folk og den norske stat. Du er en landsforræder, akkurat som islamister.

   Når det gjelder den hvite rase, som du er så redd for, så er du og dine meningsfeller den største trusselen. Hvite er i mindretall på jorden, og om ikke vi satser på å vise oss fra en god side vil historien kunne vise til mange ting som andre kan finne på å «straffe» oss for. «God side» er da ikke å smelle en bibel i hodet på fattige, men å forsøke å gi menneskeheten frihet og utviklingsvilkår.

   Husk at oljehegemoniet vil ta slutt. Vår maktposisjon vil kunne forsvinne. All energi på jorden kommer fra solen, alt annet er bare midlertidige energilagere.

   Q: Hvor vil man i fremtiden kunne levere mest solenergi?
   A: Rundt Sahara/ekvator.

   Husk det. Husk hvem vi ikke bør gjøre oss til uvenner med. Husk hvem som kanskje kommer til å gi oss u-hjelp om hundre år, i vårt energikrevende klima. Om de gidder. Eller om de ikke isteden finner ut at vi er en plage og utrydder oss.

   Husk at det bare er litt over hundre år siden folk emigrerte fra Norge på grunn av fattigdom. Våre forfedre var med på å utrydde indianerne i nord-amerika, det kan man ikke si om dagens asylinnvandring. I dag er det strengt kontrollert, mens Amerika ble kolonisert med makt og vold. Dagens innvandrere er væpnet med vaskekoster og taxi, og jobber for fellesskapet. Vi massakrerte indianerne og fortrengte dem fra deres land. Det samme som jødene med støtte fra sionistiske kristne gjør med palestinerne i dagens Israel. Du bør kunne se forskjellen på dette og et levende fellesskap med forskjellige mennesker.

   Ingen tvinger deg til å få mulattbarn. Du kan formere deg med så hvite og blonde personer det er mulig for deg å treffe. Du velger selv hva du vil videreføre. Det er frihet. At en del menn velger thaidamer go en del kvinner velger tyrkere, det får være deres valg. Det skaper nye blandinger, og det må vi respektere. Selv er jeg standhaftig forsvarer av å videreføre det norske, både kulturelt og genetisk. Men det er mitt personlige ansvar og ønske. Jeg ser ikke på andres valg som en trussel mot mine norrøne valg. Nei, jeg ser på det at andre kan velge som en garanti for min egen frihet. Mine norrøne valg garanteres av at andre kan velge ekle kristne navn på sine barn, eller muslimske navn. Andres frihet gir min frihet. Og mine barns frihet.

   Det som fortrenger folk i dagens Norge er markedsøkonomi. De som tjener dårlig må velge på nederste hylle. Dette er noe som er en villet utvikling, mest frontet av høyresiden. Personlig mener jeg en blanding av marked og plan er best, siden det er for vanskelig å styre alt med en masterplan som marxister, fascister og religiøse fundamentalister vil. Marked gir frihet, men samtidig kan det fortrenge og skape ghettoer. Det kan man da forsøke å forhindre. Det gjør man ikke ved å lage ting verre for utsatte grupper. Man gjør det ved å korrigere og supplere i markedet. Velferd, skatt og fordeling. Det er for alles beste, og ikke for å mate snyltere, som høyreekstreme vil påstå. Å skape kriminalitet koster mer enn å gi folk mulighet til mat og bolig.

   Ellers husk at dersom vi ser på jorden som en enhet, hvor grenser kun er administrative for å kunne ha en minste felles enhet av språk og regler for å leve sammen, så kan man slutte å tenke på kulturer mot hverandre, raser mot hverandre etc. Å skape en god fremtid for flest mulig vil være det som gir best vilkår for våre barn i en fremtid ingen kan spå.

   Og husk at om det blir borgerkrig, så er du fienden for de fleste nordmenn. Det er høyreeksteme fiender av menneskeheten som er legitime mål i en slik situasjon. Det gjelder om de er hvite, islamister, kinesere, indere eller svarte. Er du mot mennskeheten er du et legitimt mål, dersom det bryter ut krig. Mine allierte er de som er for menneskeheten, om de er hvite, muslimer, kristne, kinesere, indere eller svarte.

   Du er imot menneskeheten, og er dermed en landsforræder. Du er en skam for det norske flagg. Du er uønsket i mitt Norge. Håper du pakker kofferten og drar herfra, sammen med islamistene og NDL.

 2. Wow, hvilken logikk. Hvis du ønsker at hvite mennesker skal overleve så er man ikke mindre enn en fiende av menneskeheten. Noe særlig tydeligere anti-hvit går det ikke an å være. 🙂

  Ellers så får du ha takk for at du toner flagg på denne måten.

  • Du ønsker ikke at hvite mennesker skal overleve. Du ønsker å grave skyttergrav, og la dine barn bli drept. Du er anti-human og går aktivt inn for å skape et utrygt samfunn. Du er en ekte nazist, og er en fiende av Norge. Vi beseiret slike som deg i andre verdenskrig, og jeg tar opp slåsshansken any time.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s