Jødelobbyen er igang

http://www.dagbladet.no/2012/11/13/nyheter/kongestoff/politikk/utenriks/innenriks/24350397/

Wiesenthal

Wiesenthal

Trond Ali Lindstad skulle etter planen få Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeide for integrering og mangfold. Linstad er muslim, og han har uttrykt relativt moderate muslimske standpunkter, blant annet om Israel og sionisme. Det er standpunkter som jeg også deler, selv om jeg samtidig mener at islam og kristendom også er en ulykke for menneskeheten.

Å være kritisk til jødedom syns jeg som skeptiker er en selvfølge, på samme måte som man skal være kritisk til islam, kristendom, legevitenskap og politiske partier.
Men jeg syns Wiesenthal-senteret, et verdensomspennende lobbyselskap, viser at det er høyst nødvendig å være mye mer kritisk til jødedom enn det Linstad er. De jødiske lobbyistene beviser gang på gang at de jobber for å sette jøder i offer-roller og for dermed å mistenkeliggjøre alle andre som antisemitter. De jobber dermed utrettelig for UFRED og POLARISERING.

Når de karakteriserer en moderat, sosialt engasjert person som Linstad som «trangsynt», og samtidig gir ham skylden for drap på jøder i Frankrike er det hårreisende og et sterkt bevis på jødelobbyenes arbeidsmetoder.

Om noen i denne saken er fornærmet, så er det Trond Ali Linstad.

Tynn hud

Tynn hud

Jøder har den tynneste huden av alle folkeslag, det forsøker de stadig selv å bevise; De tålererer null motstand uten å sette igang lobbyapparatet sitt. Bør de ikke snart begynne å se at de maler seg inn i et hjørne? De kan ikke lenger få sympati for uhyrlighetene som skjedde for 70 år siden, de må nå stå til ansvar for den trangsynthet og rasisme som de selv står for i nyere tid. De vil selv påstå at jøder er et folk, mens islam er en religon. Ergo er jøder som kritiseres utsatt for rasisme, mens slakting av arabere er sikkerhetspolitikk. Dette er tøv. Jødedom er ingen rase, men sinnsyk religon man er oppfostret med. Det er ikke genetisk å tro på religiøs absurdisme, heller ikke å bli utsatt for folkemord på grunn av det, eller å bruke det som unnskyldning for å begå folkemord på andre grupper. Jøder er like mye rasister som andre når de bedriver etnisk rensing av palestinere.

Hjørne

Hjørne

Radikale jøder ødelegger for seg selv (men hjelp av sionistiske kristne), og skaper mer og mer antisemittisme, akkurat på samme måte som islamister ødelegger for de moderate muslimene.

Men det verste er at alle politisk korrekte kommentatorer i media er nødt til å jatte med jøder, for ikke å komme på kant med jødelobbyen. Det er så patetisk at det er helt utrolig. Mange er så redde for å tråkke i salaten, at de bader i en hel salatåker isteden. De ender opp med å unnskylde folkemord. Dette vil historien dømme dem for.

Salat

Reklamer

2 responses to “Jødelobbyen er igang

  1. <Hvorfor gis Fritt ord-prisen til kristenfundamentalisten Nina Karin Monsen, mens muslimen Trond Ali Linstad nærmest blir offentlig pisket? De står for omentrent de samme (u)moralske verdiene, men Monsen er nok mer ekstrem.
    http://www.dagbladet.no/2012/11/19/kultur/debatt/debattinnlegg/homofili/nina_karin_monsen/24445067/

  2. vil mest bare rette en takk i din retning for innlegg i div. fora. Forhåpentligvis, og mest sannsynlig sier du noe som gir gjenklang hos de som er mottakelige for visdom. Tusen takk. Skal lese det du skriver på bloggen din. Du er sexy (intelligence is sexy)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s