Kari mobber Jørgen og Torbjørn mobber Kari.

Kari Jaquesson

Kari Jaquesson slår tilbake mot kritikken her: http://www.dagbladet.no/2012/10/12/kultur/debatt/kronikk/fedme/overvekt/23840589/

Torbjørn Røe Isaksen(H) benytter anledningen til å slå et slag for politisk korrekt uthenging på Facebook: «»Alt fett har et navn» (?!) Jepp. Selv har jeg kalt magefettet mitt for «Kari». God helg!»

Torbjørn Røe Isaksen

Kari har et fint fokus på at normal kost og bevegelse er alt som skal til, og at problemet ofte sitter i hodet på den som overspiser. Kanskje traumer. Men det er ikke samfunnet som har tvunget i dem gatekjøkkenmat og nektet dem normalt kosthold og mosjon. Syns derfor det er ganske patetisk å mobbe henne for noe som egentlig er skolepensum, selv om jeg skjønner at det er «hevn» på vegne av den smellfeite Jørgen Foss.

Er det lov å kalle fotomodeller radmagre skjelletter, så må det være lov å kalle Jørgen et lass av fett. Det er begge deler usunne ekstremer, og Jørgen er talsmann for ekstremt feite mennesker og bruker sin posisjon til å gi samfunnet skylda for egen overvekt.

Jørgen Foss og Kari Jaquesson

Vi vet at fedme er et samfunnsproblem, så det er feil å fokusere ytterligere på at det skal skyves under teppet og at en spade skal kalles en trepinne med påhektet jernskive. Når man klager på antall mennesker på uføretrygd, så må man ha dette i bakhodet. Vi kan spise hva vi vil, men må ta konsekvensene selv.

Konsekvensen av selvvalgt feilernæring over tid er at man blir et lass av fett på uføretrygd. Det er fakta. Syns derfor ansvaret for dette må mye mer over på den enkelte. Å skylde på nøkkelhullmerket blir bare dumt, og det var det Kari ville frem til i utgangspunktet. Er helt enig med henne.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s