Barn i kirkeasyl og trafficking

En del menigheter tilbyr asylsøkere med avslag på sin søknad opphold i kirkene i skjul for myndighetene. Dette er fordi de mener norsk asylpolitikk er feil. De bruker begreper som «humanitært grunnlag», «menneskelige hensyn» etc for å forklare at kirken, kristne og kultursnobber skal få lage sine egne asylregler som står over det som den folkevalgte, lovgivende forsamling har definert.

Spesielt blir hensynet til barn i kirkeasyl dratt frem, fordi barn jo er uskyldige.

http://www.forlagsliv.no/ingvarambjornsen/2012/01/28/en-stor-skam/

Ja, barn er uskyldige. De er uskyldige brikker som blir brukt i et større spill, og de kristne og kultursnobbene har gått fem på og spiller med.

Kirkeasyl

Det som er uetisk og inhumant er den lange behandlingstiden vi har for asylsøknader. Det burde være avgjort på maks tre måneder.

Asylindustrien er i dag styrt av trafficking-mafia, og kristne og kultursnobber på venstresiden er deres våpen («nyttige idioter») til å få innpass for sine klienter. Vi burde ikke la oss styre av mafia, men forsøke å få et helhetlig, humant og godt samfunn hvor mafiametoder ikke hører med til akseptable pressmidler.

Trafficking

Kirkeasyl er det verste som kan skje en asylsøker, hvor en allerede uholdbar lang behandlingstid forlenges ytterligere. Det beste som kan skje dem er at de returneres raskt, eller eventuelt at de raskt får vite at de får bli dersom det er åpenbart at de har krav på beskyttelse.

At asylsøkere er barn har liten betydning. Det er millioner av barn som trenger hjelp i verden, og hvorfor skal vi bare ta vare å de som blir sendt hit av en rik onkel med kontakter i trafficking-mafiaen? Eneste forskjellen med barn er at søknaden burde avgjøres enda fortere, helst samme uke.

Ansvaret for å sende fra seg barna i blinde ligger hos foreldrene. Også kultursnobbene, venstresosialistene og de kristne som gir inntrykk av at vi ønsker alle som sliter i verden velkommen, burde vite at det er de som lager markedet for denne type menneskehandel. De bør føle stor grad av skyld i dette spørsmålet, i og med at de driver lobbyvirksomhet for å presse politikerne til inhuman politikk (fordekt som godhet).

Sextrafficking

Vi har en lov mot de som skaper markedet når det gjelder traffickingofre som betaler tilbake gjelden til mafiaen ved å selge sex. Horekunder er kriminalisert, i den hensikt å begrense markedet for å betale smuglergjelden på denne måten. De bruker nå mye lengre tid på å betale tilbake gjelden sin, siden markedet er mere begrenset. Så humant var den saken. Men dette gjelder bare en liten gruppe unge jenter innenfor menneskehandel. Asylsøkere er den virkelig store gruppen, og de som lager markedet der, kultursnobber og prester, de har ingen lov mot seg. Jeg mener vi ikke trenger en lov, men rett og slett slutte å belønne menneskehandlerne.

At kultursnobber og kristne har opprettet massevis av støttegrupper på Facebook for x antall grunnløse asylsøkere gjør det ikke mere riktig. Det finnes facebook-grupper som påstår at CIA står bak vaksiner for å spre biologiske sporingsenheter, og at helsedirektoratet ønsker å forgifte befolkningen fordi de ikke blindt støtter Atkins-dietten. Så at irrasjonelle holdninger har stor gehør på Facebook etc er helt normalt. Det gjør ikke holdningene mindre irrasjonelle at kulturelite eller prester fronter dette.

Facebook

Effektivisering er det eneste rasjonelle, humane tiltak man kan gjøre for å forbedre asylinstituttet. Andre tiltak som «amnesti» og «humanitært grunnlag» er bare lapping og uthuling som medfører større og større problemer i fremtiden, fordi vi da har latt mafiaen vinne og latt kriminelle definere vår asylpolitikk.

Mafia

En tilstøtende debatt er også spørsmålet om asylmottak. Jeg mener at mens asylsøknaden blir behandlet bør de som søker om asyl ikke gå fritt rundt i samfunnet. Det betinger selvsagt kort saksbehandlingstid. En ekte asylsøker vil sannsynligvis ha behov for psykiatrisk hjelp før denne kan slippes ut i samfunnet, både for å forstå og ha det godt i samfunnet, men også for å unngå politisaker (ran, vold og voldtekt) som disintegrerte asylsøkere dessverre er gjengangere i. Dessuten vet vi også at narkotikamafiaen bruker grunnløse asylsøkere aktivt i sitt langer-apparat.

Hvordan asylsøkere påvirker samfunnet hører med i denne debatten. At andre deler av verden har religionskrig og elendighet kan ikke brukes som unnskyldning for å ødelegge vårt eget samfunn. Vi er nødt å beskytte oss mot de verste konsekvensene, etterhvert som vi blir oppmerksomme på dem. Fremmedfrykt må ikke definere asylpolitikken, men reell frykt kan absolutt få påvirke den. Det må gjøres edruelig, men konsekvent. At det vil oppleves som firkantet er jo riktig oppfattet; Et lovverk som fungerer og ikke behøver utøvelse av skjønn, er firkantet og har mindre fare for korrupsjon. Et firkantet lovverk gir også kortere saksbehandlingstid, og det er derfor mer humant.

Firkant

Og jeg vil til slutt nevne at de som har faktisk beskyttelsesgrunnlag, fordi de er forfulgt av myndighetene eller lokale makthavere og står i fare for å bli torturert eller drept på grunn av sin rase, seksuelle legning eller politiske overbevisning, de bør få et raskt og klart svar på at de er velkommen til å bli i Norge, enten permanent eller til forholdene endrer seg i hjemlandet.

Med forfulgt, så mener jeg ikke slik som enkelte her i landet som mener seg forfulgt av myndighetene på grunn av for eksempel NRK-lisensen. Slike «I-landsproblem» må ikke få definere hva som er forfølgelse. At noen folk her i landet bruker slike «problemer» for å vise hvor jævlig det er her i landet, beviser egentlig det motsatte: At vi har mange selvgode egoister som ikke skjønner hvor godt vi har det. Egentlig burde vi heller sende slike ut av landet og bytte dem inn i første og beste grunnløse asylsøker, men det kan vi dessverre ikke gjøre…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s