Jødesyting i alle kanaler

Noen tanker i forbindelse med Holocaustdagen nylig.

Med unntak av noen ytterst marginaliserte nynazister i Vigrid og liknende, så er alle i Norge enig om at Holocaust og nazistenes ugjerninger mot jøder var forferdelig. Det gjelder også nazistenes overgrep mot russerne, polakker og norske motstandsfolk.

Auschwitz

Men ingen av de andre gruppene som nazistene var uhorvelig mot, syter og klager så mye som jøder. Jøder ber konstant om medlidenhet over alt hvor de dukker opp, og anklager samtlige som våger å si noe negativt om dem for antisemittisme. Er det rart det blir mange konspirasjoneteorier? Jøder oppfører seg jo som de har tidobbelt agenda, og virker paranoide og besatte av sin egen selvmedlidenhet i enhver sammenheng.
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10076913

Sionistene har utnyttet jøde-medlidenheten maksimalt for å propagandere sine krav i midtøsten. Når vi ser hvordan USA betingelsesløst støtter sionistiske overgrep mot palestinere, som paradoksalt nok likner på det som Hitler stod for, så blir man ganske overbevist om at det er ting som skjer i kulissene. Det virker åpenbart at USA er styrt av sionistisk lobby, det beviser USAs gjentatte veto mot FN-kritikk av israelske overgrep.

Men det er også mulig at amerikanerne bare er grenseløst dumme, og faktisk tror på det kristenfundamentalistiske budskapet om at man får frelse av Jesus dersom man lar jøder få lov å myrde palestinere uten å kritisere dem.

Jødisk nazisme

Siden amerikanere har klart å finne opp en god del smarte løsninger gjennom nær historie (som riktignok jøder står bak i mange tilfeller), så er det lite trolig at det er dumhet som ligger bak USAs holdning. Det er nok heller lobby og økonomiske strukturer som ligger bak, og det vil si at konspirasjoneteoriene om et sionist-styrt USA sannsynligvis langt på vei er korrekte.

Det er enten dumhet eller ondskap, og da regner jeg med at det må være ondskap. Mens jødene får fullmakt til å likvidere mennesker i fremmede land, så må andre land gå på tå hev og bukke og neie ellers står de i fare for å bli invadert av kristenfundamentelister fra USA.

Mange jøder ser på seg selv som Guds utvalgte folk, som et herrefolk hvor andre er mindreverdige. Om jøder setter seg selv over andre, som nazistene gjorde, bør ikke det tolereres. Jøder er derfor sin egen verste fiende. Jøder må gå inn i seg selv om de vil komme «antisemittisme» til livs. En god del jøder gjør selvsagt det. Jøder er ikke kjent for å være dumme, så de ser jo at de har «malt seg inn i et hjørne». Noen ønsker å komme seg ut av hjørnet på fredelig vis, mens mange jøder bare ønsker seg mere våpen, høyere murer og utslettelseskrig mot alle naboland.

Antisionisme

Jens Stoltenberg burde benyttet anledningen på holocaustdagen til å advare mot sionismen, og ikke mot «antisemittisme». Vi har for lite «antisemittisme» i verden.  En semitt er forøvrig en person med språk og kultur fra midtøsten, og det største semittiske språket er arabisk. Så «antisemittisme» er egentlig feil, fordi det at alle som har semittisk opphav skal få oppholde seg i midtøsten er jo nettopp det som såkalte «antisemitter» ønsker. Det er jøder som ikke vil ha andre semitter enn jøder der, og det er de som driver etnisk rensing og innfører apartheid. Så de største antisemittene i reell forstand er jøder og kristne.

Så når jøder og kristenfundamentalister bruker begrepet «antisemittisme», så mener de egentlig antisionisme. Og antisionismen bør hylles, ikke fordømmes.

Og antisionisme betyr ikke at man støtter Iran. Iran er en islam-fascistisk stat, som ikke er mye bedre enn den nazijødiske staten Israel.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s