Jøder: Hellig krig OK. Muslim: Hellig krig FY.

Jeg ser at PST vurderer trusselbildet fra islamister som høyt og har fokus på det. Det er viktig og riktig. Også at man ser på at andregenerasjons innvandrere radikaliseres og søker seg til treningsleire i konfliktområder.
Men hvorfor er det helt OK at jøder får lov å skryte av sine hellige kriger i VG?

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10075617

Israel

Jødeekstremistene har tydeligvis helt legitime grunner til å trene seg opp til krig i den mest perverse treningsleiren for hellig krig som finnes i verden: Den israelske hæren.

Israel kan med den største selvfølge ha så mange atombomber de ønsker. At Iran pusler med atomkraftverk medfører at agenter sendes inn fra Israel og USA for å likvidere laboratorieteknikere.

Mossad

Hva hadde skjedd om Iran hadde likvidert jøder? Jo, da hadde jødene i USA og Israel kunnet benyttet det som en legitim grunn til å gå til krig mot Iran. Muslimske ledere vet dette, så de kan ikke ha en stat som står bak. For å ta til motmæle må islamister ha undergrunnsnettverk, siden islamistenes egne stater ikke støtter samme grusomheter som Israel og USA. Det gir altså terrorisme.

At islamister ønsker å trene seg opp til å knuse jøder er altså svært forståelig.  Siden islamistene er underdogs er de tvunget til gerilja og terror. At de står i fare for å bruke terroren  på oss i Norge henger sammen med at vi har en del kristenfundamentalister og USA-fetishister som ser ut til å støtte jødene i deres krigsretorikk. At nordmenn generelt verken støtter islamister eller sionister, klarer ikke alle islamister å se i sitt svart-hvitt-univers. Ergo må PST overvåke dem.

Overvåkning

Organisert religon er verdens død. Religion som organisasjonsform bør utryddes, og det gjøres best ved å utdanne folk innen humane og naturalistiske fag, ikke på krigsleire eller bibelskoler.

Etter mitt skjønn bør jødeekstremister i Norge settes under kraftig overvåkning av PST, på linje med islamister og uttalt revolusjonære fascister og kommunister. Tiden er for lengst over der jødene kan surfe på at vi synes synd på dem. Det er ikke mere synd i dem. Håper de nå kan føle på det å bli satt i bås med nazister. For det er faktisk blitt svært reellt.

Nazisrael

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s