Kjønnsbasert abort

Norsk-indiske kvinner ser ut til å benytte ultralydens mulighet til viten om kjønn til å få utført abort på jentefostere. Siden slik uhyrlig praksis ikke er lovlig i Norge, får disse menneskene det utført i andre land som tillater slik  religiøs utnyttelse av graviditetsomsorgen.

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10074849

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10074848

Ultralyd

Å velge bort fostere kan være helt kurant, dersom man vet at fosteret har alvorlig handicap, kromosomfeil etc. Og selvsagt også om barnet ikke er velkomment (uhell, voldtekt). Det er poenget med abort tidlig i svangerskapet. Kvinnen har råderett over sin kropp og sitt liv. Et foster låner plassen på kvinnens nåde, og hun har rett til å være nådeløs dersom hun ikke ønsker barn eller at barnet garantert ikke er friskt, såfremt denne beslutningen tas tidlig i svangerskapet.

Men å velge bort jentefostere kan ikke aksepteres. Fordelingen mellom jenter og gutter er fra naturens side omentrent lik. Om jentebarn velges bort, slik at f.eks. 80% av befolkningen blir menn, så vil man måtte innføre familiestrukturer hvor en kvinne kan leve med flere menn. Problemet er bare at det er det motsatte av hva disse religiøse menneskene ønsker; De verdsetter gutter mye høyere enn jenter, men skjønner ikke at de med dette undergraver menns status. Menn får mye større konkurranse, dersom man ser for seg et relativt monogamt samfunn.

Det er tydelig at disse inderne enten er idioter som ikke skjønner dette, eller så er de ondskapsfulle egoister som tenker at de selv kan være selektive men at andre bør stå for oppfostring av jenter. Med dette utgangspunkt så bør ikke Norge tillate at de skaper en skjev kjønnsmessig demografi i Norge, og at tiltak iverkssettes. Virkemidlene kan være flere:

  • Informasjonskampanjer, slik at de skjønner at de er idioter.
  • Utreiseforbud for gravide indere. Med en gang ultralyd er utført, så inndras passet.
  • Ikke opplyse kjønn på ultralyd, enten for alle eller bare for indere/hinduister som er  i risikogruppen for idioti.
  • Sterilisering av alle indere/hinduer i Norge, for å forhindre spredning av idiotien.
Hindu

Ja, det er ganske drastiske tiltak som skisseres over. Alt er selvsagt ikke alvorlig ment, og poenget er at folk som driver inhuman, uetisk praksis basert på religion eller eldgamle skikker ikke bør føle at de har samfunnet med seg. De er inhumane og et samfunnsproblem, og det bør de vite! Så får helseekspertise og helsepolitikere uttale seg om mere realistiske virkemidler.

Dette handler ihvertfall ikke om å tolerere foreldrenes ønsker. Det er 50/50 hvilket kjønn man får, så dersom det er slik at man ikke ønsker jente, så må man ikke bli gravid overhode. Det å føde en jente er ikke et avvik, men naturlig. Å få downs syndrom eller ryggmargsbrokk er et avvik. I naturen vil slike avkom bli forlatt av moren for å dø. Det er derfor mere humant å ta abort for mennesker enn å sette dem ut i skogen. De foreldre som vet med seg selv at de har overskudd til å ta vare på et defekt barn som aldri vil få et voksenliv som kan ta vare på seg selv og betale skatt for pensjoner etc står selvsagt fritt til å føde defekte barn. Det vil bli en samfunnsmessig byrde og en byrde for familien, selv om samfunnet legger til rette for at det skal bli noe enklere og bedre for de det gjelder. Men det burde også legges mere til rette for at man kan velge å diagnostisere og eventuelt abortere fostere med store defekter.

Ryggmargsbrokk

Dette argumentet kan overhode ikke benyttes for kjønnsbasert abort. Det er uhyrlig uansett hvordan man vrir og vender på det. Det er uetisk, samfunnsmessig ugunstig, strider mot evolusjonsprinsipper i naturen, og er også i strid med sedvane og moral i den norske kulturen.

Vi må forlange at indere legger sin ukultur bak seg når de slår seg ned i Norge. Vi skal ikke tolerere dette, selv om vi på mange andre måter bør være tolerante for mangfold.

Reklamer

One response to “Kjønnsbasert abort

  1. Ser at noe av problemstillingen avises i denne artikkelen. Og det er jo veldig bra! http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10075022

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s