Hellig krig

Shabaab

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10023168

Det er vel og bra at innvandrere som har flyktet fra diktatur og barbariske stater tenker på sitt gamle hjemland og kanskje driver opposisjonell eksilpolitikk i et håp om å en dag kunne vende hjem til et fritt land. Det er vel forsåvidt litt av hva asylinstituttet handler om, egentlig.

Men å faktisk dra til gamlelandet for å drive geriljakrig stiller en del andre spørsmål. Er det som norsk motstand under 2.verdenskrig? Nei. For det var okkupasjon og vi var frarøvet vårt demokrati. Å kjempe mot nazistenes okkupasjon var logisk og riktig. Palestinernes kamp mot Israel er kamp mot okkupasjon og frarøving av deres demokratiske muligheter, og det er logisk og riktig. Men ikke i Somalia. Der kjemper de mot demokrati, ikke for demokrati.

Gutta på skauen

At de rømmer til Norge fra islamsk diktatur og forsøker å jobbe for demokrati i eksil er OK. Men å dra tilbake og kjempe for det diktaturet de rømte fra er uforståelig. Og det er en total diskvalifisering i forhold til sin norske forankring. De som deltar i hellig krig burde vite at de med det mister sitt norske statsborgerskap og aldri slipper inn hit mer. Norge burde gjøre dette klinkende klart, at vi godtar ikke at våre borgere deltar i religiøs krigføring.

Tempelriddere

Norge må ikke godta å være et friområde for islamister! Vi kan ikke beskytte de verste av muslimene som ønsker fascistisk islamisme og undertrykkende teokrati/shariadomsstoler, og la dem opparbeide seg ressurser til å bedrive sin islam-nazistiske ideologi overfor de som bor igjen og kjemper for demokrati.

Og til sist: Norge kan ikke ta sjansen på at islamister radikaliseres i krigene der, og kommer tilbake hit og sprer propaganda, voldtar, selvmordsbomber eller på andre måter ødelegger for det norske og det norsk-somaliske samfunn!

Islamister bør  sendes tilbake, med en gang det avdekkes at de har islamistisk tilknytning. De har allerede gjort sitt valg ved å være islamist, så det er aldri synd på dem. De bør aldri få asyl. De har null krav på beskyttelse. Det er andre som skal ha beskyttelse mot islamistene, inklusive det norske samfunn. Å beskytte overgripere og de som ønsker overgrep skal vi ikke bruke asylinstituttet til. Tvert imot!

Mohammad Mohyeldeen er et eksempel på en islamist som har tatt sine valg, og som konsekvens av sine bevisste valg ikke bør få sette sin fot på norsk jord.

Mohammad Mohyeldeen

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s