Underminer Israelvennene.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Israels-ambassade-sttter-ikke-boikott-av-TV-aksjonen-6677283.html

Norsk Folkehjelp er LOs humanitære hjelpeorganisasjon. Det vil si fagforeningenes (norske arbeidstakeres), organiserte hjelpeapparat. Jeg er forsåvidt kritisk til at LO skal drive politisk arbeide, og humanitært arbeide kan i en del tilfeller oppfattes politisk. Det kommer an på hvem som hjelpes, og hvem som eventuelt er overgriper der det hjelpes.

Landminer

Landminer

LO har ved en del anledninger støttet opp om palestinere i deres kamp mot Israels overgrep. Det er årsaken til at kristensionister på generelt grunnlag stempler opprydding av landminer som en SV-politisk skjult agenda mot Israel. Det er jo fint at Krf ikke agerer på dette synet, men at de (og Frp) har mye av dette kristensionistiske grumset i sine rekker er utvilsomt.

Det at LO bedriver politisk arbeide oppleves av mange som betent. Delvis fordi man som LO-medlem blir tvunget til å støtte noe man er imot, eller fordi man må støtte noe som man er likegyldig til. Også fordi mange mener fagforeningene skal konsentrere seg om arbeidstakerrettigheter og ikke alt mulig annet av mer eller mindre viktige samfunnsproblemer. Jeg er forsåvidt enig i det.

Men når det gjelder Israelvennenes syn på ting, så mener jeg at vi burde samle inn landminene og la Israelvennene få sin egen personlige mur av landminer utenfor bedehuset sitt. For å sette det på spissen.

Ja, jeg må vel begrunne mitt syn:  Kristensionistene har sin inhumane holdning hentet fra bibelen, hvor så mye annen ondskap også hentes.  I 2. mosebok får jødene rollen som guds utvalgte folk, fordi de  inngikk en pakt med gud for å overholde moseloven. Kristensionisme er en altruistisk og servil kristelig innstilling om at jødene har forrang fordi de i henhold til bibelen er guds utvalgte.

Servilitet er også ondskap. Det å gi andre fullmakt til overgrep er ondskap. Det er derfor særdeles viktig å ikke la kristne og jøders ondskap få påvirke våre humane, sekulære levesett som baserer seg på rasjonell tenking med utgangspunkt  i målbare kilder. («Gud» og skrifter fra oldtiden er altså ikke målbare kilder, om noen skulle lure på det!)

Sionisme

Israel er en multikriminell overgrepsstat som er finansiert av USA og verdens jøder, samt kristensionister. USA finansierer Israel delvis som et ledd i USAs fundamentalistiske kamp mot det de til enhver tid definerer som kommunisme, delvis på grunn av at USAs maktapparat i stor utstrekning er styrt av jøder, og delvis på grunn av at USAs grasrot er styrt av kristenfundamentalistiske høyreekstremister som ikke tror på evolusjonen og tror at dinosaurene er et kommunistisk påfunn, siden Jorda i deres forkvaklede verdensbilde ble skapt for bare noen få tusen år siden.

Religionsutbredelse

Religioner

Verdenssamfunnet gjorde en stor tabbe da man etter holocaust la til rette for at en religiøs gruppe (som det riktignok var synd på) skulle kunne iverksette en apartheidpolitikk basert på verdens desidert største intoleranse: Troen på et Herrefolk med begrunnelse i bibelen.

Adolf Hitler hadde feil med sitt rasebaserte syn på arisk herrefolk, men fyttikatta: Det har jøder og kristensionister også!! Ser ikke at de har noe som helst bedre menneskesyn enn nazistene.

Hitler

Hitler

Så er det vel en del som trekker frem antisemitt-kortet sitt, og begynner å syte fordi de får passet sitt påskrevet med fakta.  Men det er faktisk jøder og Israelvenner som har et menneskesyn som er nærmest nazistenes. Det er altså ikke ateister eller hedninger som beskrives som antisemitter av de religiøse fundamentalistene som har et elendig menneskesyn, men de som går rundt og tror de er hellige fordi de har funnet bevis på det i en bok fra oldtiden.

Syns Israelvennene kan sette seg ned og se litt på bilder av barn som er sprengt i filler av landminer, men jeg frykter at deres blikk er så sløret av religiøs tåke at de ikke vil se noe. Dette er ondskapens venner vi snakker om.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s