Karikaturer

Muhammed

Karikatur

http://www.aftenposten.no/kul_und/article4232848.ece

Styrken ved demokratiske samfunn er at vi kan le av oss selv, og av både våre politikere, maktmennesker og våre tufser. Fjordman etc er helt klart blant de ypperste av våre ignorante, paranoide tufser, så det er en selvfølge i Norge at han karikeres.

Når det er sagt: I barbariske, muslimske land hadde man ikke kunnet le av seg selv på denne måten. De må få sin Life of Brian før de blir siviliserte. Så å forsvare muslimer fordi de blir hatet av høyreekstremister som Breivik, og fordi palestinere blir trakassert av jøder og USA, kan vi heller ikke holde på med.

Life of Brian

Life of Brian

Islam (ikke muslimer personlig!!) har stort behov for å bli hetset med og karikert, så vi må ha mange flere Muhammed-karikaturer. Og enhver muslim som protesterer mot vår ytringsfrihet bør vite at de ikke er velkommen i vårt samfunn. Det er vår opparbeidede frihet, over lang tids kamp mot spesielt kristendom, å ha rett til å kalle både Muhammed, Fjordman, Mulla Krekar og Jesus for pappskaller! Den friheten skal vi tviholde på, og ingen muslimer skal få oss til å vike en tomme!

At vi kan le av Fjordman og andre premieidioter er et sunnhetstegn som vi må ta vare på!

Fjordland

Karikatur av Fjordman

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s