Islam og dødsstraff

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10082007

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10082065

«- Hvem er du til å si til en som har mistet sine kjære at «Han fortjener ikke dødsstraff», spør Qureshi og viser til massedrapsmannen Anders Behring Breivik.»

De fleste vil si at Breivik fortjener dødsstraff. Jeg mener også personlig at Breivik fortjener dødsstraff. Men poenget i et sivilisert samfunn er ikke hva han fortjener, men hva som er sivilisert.

Selv om det skjer sjeldent, så er det mulig for makthavere å sette opp store konspirasjoner hvor man konstruerer en syndebukk. I de fleste tilfeller av dødsdom i rettsstater som USA har man gode nok vitner og beviser mot den tiltalte, men det finnes også tilfeller hvor ting er plantet, forfalsket og løyet. Så faren for justismord er alltid til stede.

Konsekvensen av justismord i en stat som praktiserer dødsstraff er ekstreme og irreversible. Staten er da skyldig i mord. USA, Kina og Saudi Arabia er derfor alle morderiske stater.

Nord-Europa (den delen av Europa hvor katolikker, kommunister, jøder og muslimer ikke har vesentlig makt) er det mest siviliserte sted på Jorda, men det er nå under press fra muslimer og høyreekstreme. Det må vi nok våge å sloss mot, med våre demokratiske, siviliserte og juridiske midler.

En sivilisert stat har ikke mord som mulighet for å kvitte seg med politiske motstandere. Ledere i bananrepublikker vil kanskje anse det som helt greit å kunne kvitte seg med «kakkerlakker», men slike ledere er da også usiviliserte banditter. Også verdens største kapitalist, kommunistiske Kina, bruker mord som politisk metode, under dekke av «at de fortjener det». Og kanskje fortjener mange det, men sannelig er det mange som ikke fortjener det!

Det er derfor vi ikke har dødsstraff i Norge. Altså ikke fordi det ikke finnes noen som «fortjener» dødsstraff. For de er det mange av, og særlig en som Brevik som både dreper for fote, angriper demokratiet og attpåtil vil innføre den perverse katolisismen i Norge.

Breivik er i klasse med Al Qaida, og sånne er udyr. Men dødsstraff kan vi ikke gi dem, selv om de fortjener det. Spesielt siden det er sivilisasjonen og det sekulære, humane samfunn de angriper, så må vi ikke la dem få oss til å innføre den inhumanismen som en-guds-religionene og fascisme/kommunisme står for.

Monoteistiske religioner står for inhumane, undertrykkende holdninger (også den norske statskirke), men Islam er i en særstilling ved at de har en utvikling som går feil vei, spesielt i forhold til vårt siviliserte samfunn. Vi må derfor tenke oss litt om både når det gjelder å la muslimer få opphold i Norge, og hvilken makt vi kan tillate oss å gi dem.

Mulla Krekar er forbilledlig utvist fra Norge, men ikke utsendt fordi han kommer fra et barbarisk, muslimsk land som praktiserer dødsstraff. Vi beholder og beskytter altså denne barbaren fordi vi ikke er barbarer. Det er et paradoks og et dilemma. Men det viser også vår prinsippfasthet på dette området, som vi må holde fast ved.

Siden de religiøse er så opptatt av skriftene, så avslutter jeg med et sitat:

«Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgement. For even the wise cannot see all ends.» – J.R.R. Tolkien.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s